Bodrum Havaalanı- Yalıkavak

 

Yalıkavak, Bodrum’ un önemli yazlık tatil beldelerinden biridir. Bodrum yarımadasının kuzeybatı kesiminde yer alan, Bodrum merkeze ortalama 18 km uzaklığı bulunan Yalıkavak, son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin tatil yapmak için sık olarak tercih ettiği tatil beldelerinden biridir. Tatilcilerin bölgeyi tercih etmesinin en önemli sebepleri arasında sahip olduğu birbirinden güzel plajları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleri yer almaktadır. Yalıkavak’ a ait beyaz evler, yel değirmenleri ve marinasından dolayı tam anlamıyla tatil beldesi imajına sahip Yalıkavak’ ta 9 tane mavi bayraklı plaj bulunmaktadır. Bodrum Havaalanı’ndan Yalıkavak’ a gitmek isteyen tatilciler için sunmuş olduğumuz Bodrum havaalanı transfer hizmetinden yararlanarak bölgeye rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmeniz mümkündür.

Yalıkavak, yel değirmenleri ile ünlü olduğundan dolayı beldeye giderken yol boyunca yel değirmenleri karşınıza çıkmaktadır. Deniz, kum ve güneşin yanı sıra beldeye ait tarihi yapıları ve doğal güzellikleri keşfetmek için Yalıkavak’ ta küçük bir gezintiye çıkabilirsiniz. Yalıkavak’ ta gezilip görülmesi gereken yerleri sıralamak genel olarak sıralamak gerekirse:

Yalıkavak’ ta gezilip görülmesi gereken yerlerden biri Palmarina’ dır. Burası beldeye ait dünyaca ünlü, oldukça lüks bir yat limanıdır. Palmarina’ da geniş bir meydan bulunmaktadır. Burada farklı bir atmosfer hakimdir. Gezip görülmeye değer yerlerden biri de Yalıkavak sırtlarında ya da sahil kısımlarında yer alan yel değirmenleridir. Buralarda tarihten kalma çok sayıda yel değirmeni bulunmaktadır. Yalıkavak mevkiinde keşfedilmeyi bekleyen, doğal güzelliklere hakim yerlerden biri de Sandima Köyü’ dür. Burada eskiden kalma yıkık dökük taş evler vardır. Genellikle doğa yürüyüşü yapmak için tercih edilir. Yalıkavak gezilerinizde araç tahsisi ve yakılavak transfer hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Yalıkavak dan Bodrum Milas havaalanına vip, yasal ve ekonomik olarak bizi tercih edebilirsiniz.

Yalıkavak

 

Yalıkavak’ ta deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyen tatilciler için Gökçebe, Tilkicik Koyu ve Koyun Baba en çok tercih edilen koylar arasındadır. Koyların rüzgârlı olmasından dolayı özellikle yaz sıcaklıklarında tatilciler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Rüzgâr olduğu için bu koylarda çok sayıda rüzgâr sörfçüleri ile yelkenlileri görmeniz mümkündür. Deniz tatili yapmak için çok iyi bir alternatif olan Bodrum- Yalıkavak’ a ulaşabilmek için Milas havaalanı transfer hizmetini tercih edebilirsiniz. Daha rahat, ekonomik, güvenilir ve sağlıklı bir şekilde tercih edeceğiniz vip transferler sayesinde beldeye ulaşımınız daha kolay olacaktır. Milas Havaalanı’ndan Yalıkavak’ a transfer hizmeti için iletişime geçmeniz yeterlidir.