Bodrum ilçesine bağlı olan Turgutreis, Bodrum yarımadasının en batısında uç kısımda, çevre yolunun sonunda yer almaktadır. Merkeze olan uzaklığı 18 km’dir. Turgutreis, gün batımının en güzel göründüğü bir tatil beldesidir. Muhteşem sahili, güler yüzlü insanları ve bölgede ki en büyük marinaya sahip olmasıyla bilinen bu belde de çokça mandalina bahçeleri ve zeytin ağaçları bulunmaktadır. Denizinin tertemiz olmasından dolayı özellikle yaz tatilinde doya doya denizde vakit geçirebilirsiniz. Yaz tatili için Turgutreis’ i tercih etmeniz halinde havaalanından Turgutreis beldesine ulaşabilmek için havaalanında sizi bekleyen, size özel olarak hazırlanmış Bodrum havaalanı transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bodrum yarımadasının en güzel tatil beldelerinden biri olan Turgutreis’ te keyifli ve unutulmaz bir tatil sizleri beklemektedir.

Turgutreis’ in deniz ve plajlarında keyif yapmanın yanı sıra bölgeye ait gezilip görülebilecek birçok yer bulunmaktadır. Tatil için zamanınız genişse hiç değilse bir gününüzü ayırarak Turgutreis’ e ait tarihi ve doğal güzellikleri keşfedebilirsiniz. Bir günlüğüne Turgutreis’ te gezintiye çıktığınızda gezip görmeniz gereken yerlerden biri Countryranch atlı spor kulübüdür. Kulüp içerisinde atlı binicilik alanı, restoran, gezi parkurları, köpek eğitim parkuru ile çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Burada aileniz ile birlikte atlara binerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Turgutreis’ e ait, her yıl düzenli olarak yapılan Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, beldeye ait önemli bir kültürel etkinliktir. Turgutreis’ e tatile geldiğinizde yaz akşamlarını bu alanda keyifli müzikler eşliğinde değerlendirebilirsiniz. Turgutreis’ e ait, beldenin sembollerinden biri haline dönüşmüş olan Turgutreis Heykeli, görülmeye değer bir parçadır. Yarımadanın batı kesiminde yer alan heykel Ege’ ye hâkim bir konumdadır. Turgutreis den Bodrum Milas havaalanına transferlerinizde yanınızdayız.

Turgutreis Ulaşım

 

Turgutreis’ e geldiğinizde ortalama 2 km uzunluğa sahip, en iyi Bodrum plajlarından biri olarak bilinen Turgutreis Plajı görülmeye değer yerlerden biridir. Yaz tatili için planlarınızı Turgutreis tatil beldesine yönelik yapıyorsanız, havaalanından Turgutreis’ e güvenilir ve konforlu bir şekilde ulaşmayı hedefliyorsanız Milas havaalanı transfer hizmetini tercih edebilirsiniz. İletişime geçmeniz halinde size uygun olarak tercih ettiğiniz vip transfer aracınız ile Bodrum Milas havaalanından Turgutreis’ e sağlıklı ve rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.